Päivin esittely jatkuu:

Työtehtävät vuosien varrella ovat liittyneet tiiviisti opetukseen ja kasvatukseen.
Jo nuorena lasten ja nuorten harrastustoiminnan ohjaaminen sekä kesäleirien ohjaajana ja johtajana toimiminen täyttivät Päivin vapaa-ajan.

Musiikin ammattiopiskelijana Päivi perusti Kiuruveden Musiikkitapahtuman, joka oli koko perheelle suunnattu viikon mittainen aktiiviloma. Kiuruvedellä kaikille perheenjäsenille oli tarjolla musiikkikursseja vauvamuskarista kuorolaulun mestarikursseihin saakka. Musiikkikurssien ja monipuolisen konserttitarjonnan lisäksi 250 kurssilaisella oli mahdollisuus tehdä myös luontoretkiä, ratsastaa, tanssia tai osallistua kuvataideryhmiin. Talvikaudella musiikkileikkikoulutyö elätti musiikiopiskelijan.

Kulttuurituottajan työuran aikana Päivi perusti maan ensimmäisen lastenmusiikin ohjelmatoimiston Helsingin Juhlamusiikkipalvelun sateenvarjon alle. Lastenkulttuuri on ollut mukana elämässä myös kuvataiteen muodossa - tuoreimpana osallistuminen Naivistitaiteen näyttelyyn kesällä 2016.

Opetustyö Päivillä on ollut mukana koko elämän nuoruuden peruskoulun opettajansijaisuuksista ammattikorkeakoulun lehtorin ja koulutuspäällikön tehtäviin Metropolia Ammattikorkeakoulussa vuodesta 2003 lähtien.

Tällä hetkellä työtehtävät Metropoliassa koostuvat koko maan korkeakoulukentälle suunnattujen opetuksen tietojärjestelmien kehitystyöstä sekä henkilökunnan kouluttamisesta näiden käyttöön. Opetustyötunteja on ehtinyt kertyä näihin päiviin mennessä noin 20 000.

Päivi on koulutukseltaan filosofian maisteri ja ksavatustieteen jatko-opiskelija sekä laulunopettaja.